Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně

Autor: 
Shoda Hirohiko
ISBN: 
9788074481468
9788074481499
Rok vydání: 
2024
Počet stran: 
320
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
414175
pap
pdf
Anotace: 

Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu,
společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů.

Katalog elektronických knih a audioknih

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_423107.jpg
public://cover/cover_264614.jpg
public://cover/cover_264617.jpg
public://cover/cover_137.jpg
public://cover/cover_138.jpg
public://cover/cover_264615.jpg
public://cover/cover_264616.jpg
public://cover/cover_160584.jpg
public://cover/cover_423479.jpg
public://cover/cover_423477.jpg
public://cover/cover_423478.jpg
public://cover/cover_423476.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_423467.jpg
public://cover/cover_390857.jpg
public://cover/cover_403310.jpg
public://cover/cover_423470.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_393750.jpg
public://cover/cover_422978.jpg
public://cover/cover_422944.jpg
public://cover/cover_422943.jpg
public://cover/cover_422864.jpg
public://cover/cover_422857.jpg
public://cover/cover_422818.jpg