Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_387675.jpg
public://cover/cover_387403.jpg
public://cover/cover_421397.jpg
public://cover/cover_421380.jpg
public://cover/cover_421382.jpg
public://cover/cover_415682.jpg
public://cover/cover_415264.jpg
public://cover/cover_421388.jpg
public://cover/cover_421385.jpg
public://cover/cover_421378.jpg
public://cover/cover_421379.jpg
public://cover/cover_421373.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_420338.jpg
public://cover/cover_417819.jpg
public://cover/cover_421184.jpg
public://cover/cover_421383.jpg
public://cover/cover_401100.jpg
public://cover/cover_403781.jpg
public://cover/cover_403161.jpg
public://cover/cover_403678.jpg
public://cover/cover_400164.jpg
public://cover/cover_402293.jpg
public://cover/cover_403697.jpg
public://cover/cover_401278.jpg