Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Katalog elektronických knih a audioknih

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_422708.jpg
public://cover/cover_422705.jpg
public://cover/cover_422706.jpg
public://cover/cover_421729.jpg
public://cover/cover_317817.jpg
public://cover/cover_209612.jpg
public://cover/cover_205740.jpg
public://cover/cover_159196.jpg
public://cover/cover_208480.jpg
public://cover/cover_159216.jpg
public://cover/cover_316667.jpg
public://cover/cover_209852.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_422427.jpg
public://cover/cover_420136.jpg
public://cover/cover_403818.jpg
public://cover/cover_401632.jpg
public://cover/cover_402312.jpg
public://cover/cover_402586.jpg
public://cover/cover_402991.jpg
public://cover/cover_403086.jpg
public://cover/cover_403549.jpg
public://cover/cover_402628.jpg
public://cover/cover_403157.jpg
public://cover/cover_403760.jpg