Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_421149.jpg
public://cover/cover_421858.jpg
public://cover/cover_421847.jpg
public://cover/cover_421843.jpg
public://cover/cover_421844.jpg
public://cover/cover_421841.jpg
public://cover/cover_421838.jpg
public://cover/cover_421837.jpg
public://cover/cover_421835.jpg
public://cover/cover_421836.jpg
public://cover/cover_421789.jpg
public://cover/cover_421755.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_401162.jpg
public://cover/cover_401422.jpg
public://cover/cover_402286.jpg
public://cover/cover_400850.jpg
public://cover/cover_401293.jpg
public://cover/cover_401609.jpg
public://cover/cover_402238.jpg
public://cover/cover_401407.jpg
public://cover/cover_401703.jpg
public://cover/cover_402273.jpg
public://cover/cover_401278.jpg
public://cover/cover_401831.jpg