Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_421166.jpg
public://cover/cover_421167.jpg
public://cover/cover_421161.jpg
public://cover/cover_421151.jpg
public://cover/cover_421099.jpg
public://cover/cover_421093.jpg
public://cover/cover_421094.jpg
public://cover/cover_421095.jpg
public://cover/cover_421096.jpg
public://cover/cover_421097.jpg
public://cover/cover_421091.jpg
public://cover/cover_421098.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_421138.jpg
public://cover/cover_421115.jpg
public://cover/cover_421109.jpg
public://cover/cover_421079.jpg
public://cover/cover_420568.jpg
public://cover/cover_206653.jpg
public://cover/cover_206762.jpg
public://cover/cover_420904.jpg
public://cover/cover_206705.jpg
public://cover/cover_206651.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_421070.jpg