Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_421925.jpg
public://cover/cover_421926.jpg
public://cover/cover_421922.jpg
public://cover/cover_421923.jpg
public://cover/cover_421924.jpg
public://cover/cover_421905.jpg
public://cover/cover_392293.jpg
public://cover/cover_393942.jpg
public://cover/cover_380156.jpg
public://cover/cover_380279.jpg
public://cover/cover_379414.jpg
public://cover/cover_364964.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_393750.jpg
public://cover/cover_421920.jpg
public://cover/cover_417809.jpg
public://cover/cover_417811.jpg
public://cover/cover_403781.jpg
public://cover/cover_403817.jpg
public://cover/cover_403765.jpg
public://cover/cover_403782.jpg
public://cover/cover_403766.jpg
public://cover/cover_403810.jpg
public://cover/cover_403799.jpg
public://cover/cover_403819.jpg