Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Katalog elektronických knih a audioknih

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_423712.jpg
public://cover/cover_423692.jpg
public://cover/cover_423684.jpg
public://cover/cover_423686.jpg
public://cover/cover_423350.jpg
public://cover/cover_338065.jpg
public://cover/cover_263821.jpg
public://cover/cover_263822.jpg
public://cover/cover_206435.jpg
public://cover/cover_204941.jpg
public://cover/cover_178132.jpg
public://cover/cover_204942.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_423660.jpg
public://cover/cover_423663.jpg
public://cover/cover_423623.jpg
public://cover/cover_423611.jpg
public://cover/cover_423609.jpg
public://cover/cover_423570.jpg
public://cover/cover_423086.jpg
public://cover/cover_422695.jpg
public://cover/cover_422918.jpg
public://cover/cover_422919.jpg
public://cover/cover_422920.jpg
public://cover/cover_423480.jpg