Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně

Autor: 
Shoda Hirohiko
ISBN: 
9788074481468
9788074481499
Rok vydání: 
2024
Počet stran: 
320
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
414175
pap
pdf
Anotace: 

Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu,
společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů.

Katalog elektronických knih a audioknih

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_422044.jpg
public://cover/cover_421729.jpg
public://cover/cover_406009.jpg
public://cover/cover_404786.jpg
public://cover/cover_358084.jpg
public://cover/cover_339085.jpg
public://cover/cover_264713.jpg
public://cover/cover_410035.jpg
public://cover/cover_410036.jpg
public://cover/cover_334552.jpg
public://cover/cover_410037.jpg
public://cover/cover_409802.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_403669.jpg
public://cover/cover_403829.jpg
public://cover/cover_393756.jpg
public://cover/cover_393937.jpg
public://cover/cover_402989.jpg
public://cover/cover_393940.jpg
public://cover/cover_403308.jpg
public://cover/cover_416526.jpg
public://cover/cover_393897.jpg
public://cover/cover_402562.jpg
public://cover/cover_403312.jpg
public://cover/cover_401276.jpg