Domácí špajzka

Autor: 
Procházková Kamila
ISBN: 
9788026426981
9788026428633
Rok vydání: 
2019
Počet stran: 
312
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
201824
pap
pdf
Anotace: 

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Katalog elektronických knih a audioknih

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_423606.jpg
public://cover/cover_423605.jpg
public://cover/cover_423593.jpg
public://cover/cover_423553.jpg
public://cover/cover_423554.jpg
public://cover/cover_423548.jpg
public://cover/cover_423549.jpg
public://cover/cover_423550.jpg
public://cover/cover_423551.jpg
public://cover/cover_423552.jpg
public://cover/cover_422562.jpg
public://cover/cover_404796.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_423480.jpg
public://cover/cover_423469.jpg
public://cover/cover_423468.jpg
public://cover/cover_420811.jpg
public://cover/cover_393750.jpg
public://cover/cover_403310.jpg
public://cover/cover_423467.jpg
public://cover/cover_390857.jpg
public://cover/cover_423470.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_422978.jpg
public://cover/cover_422943.jpg