Domácí špajzka

Autor: 
Procházková Kamila
ISBN: 
9788026426981
9788026428633
Rok vydání: 
2019
Počet stran: 
312
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
201824
pap
pdf
Anotace: 

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Katalog elektronických knih a audioknih

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_423428.jpg
public://cover/cover_423427.jpg
public://cover/cover_423419.jpg
public://cover/cover_423329.jpg
public://cover/cover_423294.jpg
public://cover/cover_423254.jpg
public://cover/cover_423195.jpg
public://cover/cover_423063.jpg
public://cover/cover_423018.jpg
public://cover/cover_423012.jpg
public://cover/cover_422820.jpg
public://cover/cover_422061.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_423281.jpg
public://cover/cover_422978.jpg
public://cover/cover_422944.jpg
public://cover/cover_422943.jpg
public://cover/cover_422864.jpg
public://cover/cover_422857.jpg
public://cover/cover_422818.jpg
public://cover/cover_422798.jpg
public://cover/cover_422734.jpg
public://cover/cover_422693.jpg
public://cover/cover_422694.jpg
public://cover/cover_422538.jpg