Domácí špajzka

Autor: 
Procházková Kamila
ISBN: 
9788026426981
9788026428633
Rok vydání: 
2019
Počet stran: 
312
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
201824
pap
pdf
Anotace: 

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Katalog elektronických knih a audioknih

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_422311.jpg
public://cover/cover_422305.jpg
public://cover/cover_422301.jpg
public://cover/cover_422302.jpg
public://cover/cover_422299.jpg
public://cover/cover_422229.jpg
public://cover/cover_422240.jpg
public://cover/cover_422225.jpg
public://cover/cover_422226.jpg
public://cover/cover_422227.jpg
public://cover/cover_422228.jpg
public://cover/cover_408808.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_403829.jpg
public://cover/cover_393937.jpg
public://cover/cover_393756.jpg
public://cover/cover_402989.jpg
public://cover/cover_393940.jpg
public://cover/cover_403308.jpg
public://cover/cover_416526.jpg
public://cover/cover_401276.jpg
public://cover/cover_393897.jpg
public://cover/cover_402562.jpg
public://cover/cover_403312.jpg
public://cover/cover_201894.jpg