Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Katalog elektronických knih a audioknih

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_423428.jpg
public://cover/cover_423427.jpg
public://cover/cover_423419.jpg
public://cover/cover_423329.jpg
public://cover/cover_423294.jpg
public://cover/cover_423254.jpg
public://cover/cover_423195.jpg
public://cover/cover_423063.jpg
public://cover/cover_423018.jpg
public://cover/cover_414766.jpg
public://cover/cover_414594.jpg
public://cover/cover_161783.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_423281.jpg
public://cover/cover_422978.jpg
public://cover/cover_422943.jpg
public://cover/cover_422944.jpg
public://cover/cover_422864.jpg
public://cover/cover_422857.jpg
public://cover/cover_422818.jpg
public://cover/cover_422798.jpg
public://cover/cover_422734.jpg
public://cover/cover_422693.jpg
public://cover/cover_422694.jpg
public://cover/cover_422538.jpg