Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_421161.jpg
public://cover/cover_421166.jpg
public://cover/cover_421167.jpg
public://cover/cover_421151.jpg
public://cover/cover_421094.jpg
public://cover/cover_421095.jpg
public://cover/cover_421096.jpg
public://cover/cover_421097.jpg
public://cover/cover_421091.jpg
public://cover/cover_421098.jpg
public://cover/cover_421092.jpg
public://cover/cover_421099.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_421138.jpg
public://cover/cover_421115.jpg
public://cover/cover_421109.jpg
public://cover/cover_421079.jpg
public://cover/cover_420568.jpg
public://cover/cover_206653.jpg
public://cover/cover_206762.jpg
public://cover/cover_420904.jpg
public://cover/cover_206651.jpg
public://cover/cover_206705.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_421070.jpg