Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Katalog elektronických knih a audioknih

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_422495.jpg
public://cover/cover_422490.jpg
public://cover/cover_422437.jpg
public://cover/cover_422420.jpg
public://cover/cover_422421.jpg
public://cover/cover_422419.jpg
public://cover/cover_422300.jpg
public://cover/cover_422186.jpg
public://cover/cover_422147.jpg
public://cover/cover_422150.jpg
public://cover/cover_422006.jpg
public://cover/cover_421935.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_422411.jpg
public://cover/cover_422273.jpg
public://cover/cover_393750.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_420134.jpg
public://cover/cover_422446.jpg
public://cover/cover_402293.jpg
public://cover/cover_422427.jpg
public://cover/cover_402263.jpg
public://cover/cover_401568.jpg
public://cover/cover_418219.jpg
public://cover/cover_418220.jpg