Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_420963.jpg
public://cover/cover_420964.jpg
public://cover/cover_420965.jpg
public://cover/cover_420960.jpg
public://cover/cover_420961.jpg
public://cover/cover_420962.jpg
public://cover/cover_420958.jpg
public://cover/cover_420955.jpg
public://cover/cover_420956.jpg
public://cover/cover_420954.jpg
public://cover/cover_420921.jpg
public://cover/cover_373855.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_403310.jpg
public://cover/cover_387594.jpg
public://cover/cover_420906.jpg
public://cover/cover_420905.jpg
public://cover/cover_420826.jpg
public://cover/cover_206587.jpg
public://cover/cover_362511.jpg
public://cover/cover_420555.jpg
public://cover/cover_420531.jpg
public://cover/cover_415745.jpg
public://cover/cover_393750.jpg