Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Katalog elektronických knih a audioknih

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_423539.jpg
public://cover/cover_423525.jpg
public://cover/cover_423537.jpg
public://cover/cover_423504.jpg
public://cover/cover_423503.jpg
public://cover/cover_423471.jpg
public://cover/cover_423139.jpg
public://cover/cover_423143.jpg
public://cover/cover_423107.jpg
public://cover/cover_264617.jpg
public://cover/cover_264614.jpg
public://cover/cover_137.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_423467.jpg
public://cover/cover_390857.jpg
public://cover/cover_403310.jpg
public://cover/cover_423470.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_393750.jpg
public://cover/cover_422978.jpg
public://cover/cover_422944.jpg
public://cover/cover_422943.jpg
public://cover/cover_422864.jpg
public://cover/cover_422857.jpg
public://cover/cover_422818.jpg